РазкриванеКлючовата дума за родените в периода 19-25 август е разкриване (или

...
РазкриванеКлючовата дума за родените в периода 19-25 август е разкриване (или
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Между Лъв и Дева


Разкриване

Ключовата дума за родените в интервала 19-25 август е откриване (или излизане наяве). Това е граничен интервал сред знака на Лъва и на Девата и дава отговор на времето, когато човек е на към 35 години и в цялостна зрялост. По това време човек може да открие и да покаже и на другите скрити или непознати страни от личността си.

Родените в тези дни демонстрират образно по какъв начин огнената, енергична и нападателна природа на Лъва може да се свърже или да е в спор с рационалната, прецизна и постоянно потайна същина на Девата .

В някои връзки хората, родени в интервала, могат да са доста потайни , а в други – цялостни екстроверти . Но това в действителност са двете страни на една монета – с цел да бъдат разкрити, тайните първо би трябвало да съществуват. Родените на границата сред Лъва и Девата имат правилен нюх за момента . Те доста добре знаят по кое време да приказват и по кое време да замълчат , като употребяват и тайните, и откровенията си като техники, даже като оръжия за реализиране на задачите си.

Тези хора нормално имат противоположни качества, само че за благополучие, при тях се следи органична динамика от деловитост и земност, присъщи на Девата, и лъвска интуитивност и експлозивност. Слабостта при тях е, че им липсва връзка с дълбоките усеща, както с техните, по този начин и с непознатите.

Препоръки

Не обвинявайте света, че не ви прави оценка, в случай че сами се криете. Бъдете по-открити, покажете какви сте в действителност. Опитайте се да не пазите секрети даже и от самите себе си. Поканете другите и споделете насладите и болките си.

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР